perjantai 5. elokuuta 2016

Kodariprojektin alku

Aasinsiltana aiheeseen tasan 2 vuotta sitten 5.8.2014 meillä näytti tältä:

Rännit puuttuu, ikkunan puitteet puuttuu yms.

Keittiö on kesken.
Ja tuolloin elokuussa 2014 aikaa muuttotarkastukseen ja muuttoon oli vain vajaat 2 kuukautta... Siinä tohinassa kodinhoitohuone jäi vallan kalustamatta. Suunnitelmat kyllä oli ja sopiva kodinhoitohuonekin oli jo löytynyt Kvikiltä, mutta ei sitten tullut sitä kuitenkaan ostettua. Ja sitten vähän ajan kuluttua sitä samaa mallistoa ei enää ollutkaan Kvikillä, niin kodinhoitohuone jäi sitten hankkimatta.

Mutta nyt se saapui, ja ihan sisäänkannattuna (mitä myös yksi toinen keittiö- ja kph-kalusteiden myyjä kovasti korosti). Nyt sama palvelu tulee IKEA:stakin (tosin pienestä lisämaksusta). Mutta otin nyt kotiinkuljetuksen, joka sisälsi kodarin sisäänkantamisen, koska kodinhoitohuone tulee kellariin, jonne mennään kierreportaita alas, niin oli se kätevää kun kuljetusliike hoiti homman. Toki kyllä pienemmissä osissa vähän avustin itsekin... :-)

Aitaprojektissa on nyt tolpat pystyssä ja ripoja on maalattu, mutta sateisina päivinä ulkohommista ei oikein tahdo tulla mitään. Siksi on hyvä, että on siinä rinnalla vähän sisähommiakin - eli tässä on nyt sitten kodariprojektin alku:

Sieltä se nyt tulee... IKEA:n kodinhoitohuone. Oli muuten nopea toimitus.
Tiistaina käytiin suunnittelemassa ja ostamassa kodinhoitohuone, ja
nyt perjantaina se jo tuli.

Tältä näyttää kodinhoitohuoneessa nyt. Vanha pesukone vasemmalla,
uusi ja edestä täytettävä paketissaan vieressä.

Kodinhoitohuoneessa on tyhjää täynnä...
Mutta ei enää kauan, kohta tässäkin nurkassa on isot kaapit.


Laatikot kannettuna takkahuoneelle.


Sama eri kuvakulmassa.
Meille tuli ensin siis keittiö IKEA:sta, ja nyt vielä kodinhoitohuonekin. Keittiön piti olla alun perin vähän erilainen tai ainakin muualta ostettu, mutta yllätyskalliin vesiliittymän vuoksi päädyttiin sitten IKEA:n mallistoon. Ja ollaan oltu siihen jo pari vuotta oikein tyytyväisiä. Nyt sitten ostettiin kodinhoitohuonekin samasta paikkaa. Ja suunnitteluapukin toimii IKEA:ssa todella upeasti, en olisi odottanut - mutta olin iloisesti yllättynyt. Ja ei se hintakaan paha ollut - kotiin kannettuna kaikki alle 3 tonnilla. Hetken päästä sitten lisää kuvia, kun alkaa olla kaikki valmiina ja paikoillaan.

Niin... Niin kuin noista viimeisistä kuvista näkyy, niin kyllä takkahuonekin on vielä vähän kesken... Mutta nyt siellä on hyvä laittaa kalusteita kokoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti